Mandarin te mod forkølelse

Opskrift på forkølelses-forebyggende mandarin te:

Når du køber mandariner så køb dem økologiske. Gem skrællen og skærm dem i tynde strimler. Læg strimlerne i en åben skål og lad dem tørre indtil de er hårde. Kog dem derefter i vand indtil den gule farve trækker ud. Mandarin teen er nu færdig og bør drikkes med honning om vinteren. Det giver ro i krop og sind og stofferne i skrællen, kan virke forebyggende mod forkølelse.

Mikstur imod allergi

Jeg anbefaler denne opskrift på en mikstur, som bør tages 14 dage før allergisæsonen starter.

1 glas eddike
50 g frisk ingefær
100 g rørsukker
lidt vand

Kog ingridienserne i 5 min. 2 tsk mikstur blandes op med med 1/2 glas vand dagligt i 14 dage. Miksturen bør opbevares i køleskabet.

Tai Chi

Koreansk forskning viser, at tai chi kan forbedre sygdomme i urinveje (LUTSs), livskvalitet (QoL) og testosteronniveau hos patienter med godartet prostatakræft (BPH).

56 ældre patienter med BPH blev randomiseret til enten 12 ugers tai-chi gruppe eller en kontrolgruppe. Efter 12 ugers behandling, viste tai-chi gruppen signifikant forbedring i LUTS (34%) og QoL (24%), i forhold til normalen. Endvidere viste resultaterne en signifikant effekt af tai-chi på testosteronniveauer, men ingen signifikant effekt på insulin eller glucose.

Persille renser dine nyrer

Vores nyrer filtrerer blodet ved at fjerne salt, gift og alt andet uønsket fra vores krop. Med tiden akkumuleres salt og dette skal renses ud. Det er meget nemt, tag først et bundt persille eller koriander (korianderblade), og skyl snavset væk.

Skær det derefter i små stykker og kog det i ti minutter. Når det er kølet ned, kan vandes drikkes. Drik et glas af det dagligt, hvorefter salt og andre akkumulerede gifte, kommer ud af dine nyrere gennem vandladning. Persille (Cilantro) er kendt som den bedste rensnings behandling for nyrer og det er naturligt!

Er mælk fra køer så sundt?

Er det overhovedet så sundt at drikke mælk fra en ko? Holdes nødvendig viden tilbage af sundhedsmyndighederne? Af mejerierne?

Bedøm selv, læs hele artiklen her: http://politiken.dk/debat/kroniken/ECE614990/sandheden-om-maelk/