CHI YEON KIM

Jeg er født i Seoul, Sydkorea, hvor traditionel orientalsk medicin har været en integreret del af min hverdag. Jeg kom til Danmark i 1985 og har specialiseret mig i koreansk akupunktur. Det er mit mål at forbedre din livskvalitet.

Uddannet i USA, Danmark, Kina og Sydkorea

Jeg afsluttede min uddannelse som akupunktør på Akupunktur Akademiet i København. Jeg har videreuddannet mig i USA, Kina og Sydkorea.

Fast akupunktør hos WHO

I 2015 blev jeg efter grundig udvælgelse valgt som fast akupunktør for 1.200 medarbejdere i WHO med en klinik i deres domicil.

Seneste kurser indenfor akupunktur

Indføring i Sambu akupunktur (juli 2016)

Privatundervisning hos Dr. Jeong Yeon-il i Seoul, Sydkorea. Jeg har lært Sambu akupunktur, der er udviklet af grand master Kim Hong Kyung i Sydkorea. Dr. Jeong Yeon-il var en af de bedste og tætteste elever af Kim Hong Kyung.

Koreansk medicin (februar 2015)

Privatundervisning hos Dr. Kim Jin Don i Seoul, Sydkorea, der her ses sammen med sygeplejerskerne i hans klinik. Dr. Kim Jin Don er en af de førende koreanske læger i medicin og har bl.a. skrevet en bestseller om medicin, “Dongui Bogam (동의보감)”. Bogen er 400 år gammel. Dr. Kim Jin Don er bare med til at redigere nyudgivelsen.

Udvidet diagnosticering (Juli 2019)

Privat undervisning hos Dr. Jeong Yoo Ong i Seoul, Sydkorea 2019. Undervisningen var bygget op omkring puls diagnose og udvidelse af Saam Akupunktur.

Koreansk SAAM akupunktur uddannelse

Modtog diplom for gennemført Koreansk SAAM akupunktur uddannelse hos Dr. Tae Cheong Choo L.Ac, O.M.D., Ph.D., LA, USA.

Praktik i kinesisk medicin, Kina (april 2014)

Gennemført praktik i Guangzou University of Chiness Medicine i Kina, april, 2014.

Praktikophold i Los Angeles, USA

Mit praktik ophold hos Dr. Choo, Samra University Clinic i Los Angeles, USA

Uddannelser

Jeg har taget mine uddannelser inden for:

Du er i de bedste hænder

Jeg sørger hele tiden for at kunne tilbyde den bedste behandling.