Chiakupunktur indsamler dine personoplysninger, for at du kan bestille en behandling hos os. Vi indsamler følgende oplysninger, når du booker en tid via vores samarbejdspartner Simplybook:
  • Navn
  • E-mail adresse
  • Telefoner

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger alene med det formål at kunne levere den service, som du har bestilt online eller per telefon. Personoplysningerne registreres hos Chiakunptur og kan opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via www.chiakupunktur.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

RETTIGHEDER

Som registreret hos Chiakupunktur har du følgende rettigheder, som du til enhver tid kan gøre brug af:

Retten til indsigt
Du har til enhver tid til til at gøre brug af din indsigtsret, hvilket betyder at du har ret til få adgang til den data, vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Retten til at blive glemt
Du har til enhver tid ret til at blive glemt, hvilket konkret betyder, at du kan anmode om at få slettet al data, vi har registreret om dig.

Retten til dataportabilitet
Du har til enhver tid ret til at anmode om at få udleveret den data, du har givet os, i et alment anvendt maskinlæsbart format til videregivelse, til en anden specifik modtager.

Retten til indsigelse
Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine data finder sted, baseret på visse grundlag. eksempelvis kan du gøre indsigelse mod behandlingen af din persondata, hvis formålet er direkte marketing, samt profilering.

Retten til berigtigelse
Du har til enhver tid ret til at få rettet dine registrerede data, hvis du mener at disse ikke er korrekte.

Retten til begrænsning
I forbindelse med nogle af dine andre rettigheder har du ret til at anmode om begrænset databehandling i stedet for fuldkommen sletning eller under vurderingen af din indsigelse.

COOKIES

Når du besøger os på www.chiakupunktur.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lægges på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Ved at bruge cookies registrerer vi dit besøg på hjemmesiden samt din brugeradfærd. Det er forskelligt, hvor længe cookies gemmes. Nogle slettes når din browser lukker ned mens andre kan gemmes i op til 2 år.
Hvad bruger vi cookies til?

  • At forbedre din brugeroplevelse
  • At genkende dig fra besøg til besøg
  • At gennemføre din bestilling
  • Statistik og til at måle trafikken på vores hjemmeside.

Vi bruger ikke cookies til reklameformål.